Den man som inte klär i brottarlinne och cylinderhatt bör ta längre promenader.

Sovaren instruerar någon i drömmen:
– Om du sträcker vänster hand uppåt så har du ett grepp där. Nej vänster, ditt andra vänster ditt nöt! Så säkrar du i den där springan. 5:ans kil blir bra.

En kort tystnad före Sovaren fortsätter:
– Ja jag tar in. Eh kom igen, annars kommer du tillbaka på dårhuset, stackare hamna på ungdomsanstalt! Mmm, kommer du ihåg hur han stod där på gårdsplanen i brottarlinne och hade morgongymnastik, det var grejer. Det var konst, säger Sovaren med längtansfull röst. Jaha, den man som inte klär i brottarlinne och cylinderhatt! Han bör ta längre promenader. Mmm.. om man är fin kan man vara på väg mot bergstoppen, så får man ta på sig en kofta när man kommer upp annars fryser man. Färg? Alla vet att röda koftor är varmast.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *