Björne är välutrustad – med pasta!

Sovaren börjar stöka runt under täcket.
– Vad gör du? undrar sambon.
– Jag försöker knyta på den här kuken. Den är så stor, jag har bara lånat den.
– Lånat av vem?
– Björne, där har du en polare som vet var skåpet ska stå och vad man ska fylla det med.
– Vad ska man fylla skåpet med? fnissar Sambon.
– TOLV! kilo pasta så man har när katastrofen kommer.
[paus]
– Jag visste inte han var så välutrustad, det var så mörkt sist. Om du doppar den i varm vatten kan det gå bättre. Det får inte bli för varmt för då kan det göra ont. Det hänger på temperaturen, salthalten spelar mindre roll. Du får inte glömma dra upp förhuden för då gör det ont.
[paus]
-Får jag låna den? frågar Sambon
-Mmm, om du är försiktig. Inte klämma den i dörrar igen. Ugnsluckan räknas som det också.
[paus]
-Ge tillbaka den där, du är inte betrodd! Jag ser nog vad du tänker. Självvådliga typ. Den går inte att hänga i, det är inte en sån svans, den håller men infästningen […] Aja baja så kan vi inte ha det. Det är nackdelen med den här modellen, då kan man inte gänga ur mitt under sexakten och byta förare. Med bajonettfattningen kan man göra det, men det har inte samma hållbarhet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *