Kanadensiska marinen

Sovaren utropar:
– Kylhala den jäveln, han ska inte ha något godis idag. Sovaren tar ett par simtag bland täcken och kuddar. Ingen nåd!

Sovaren pausar före han utbrister:
– Jag ska sy fast din klänning på väggen – med stora stygn.
Han lyssnar på någon som talar i drömmen och svarar:
– Mmm… jag har en korkskruv åt dig.

Sovaren skäller: *voff voff*
– Ge mig inte de där ögonen. Ge mig inte de där ögonen. Du är skeppshund. Vi ska ha en bankett – till min ära. Din mormor är inte bjuden.
Vi seglar söderut, det är för varmt. Nej det räcker inte att raka av sig ögonbrynen. Det är varmt ändå. Nej nej, men lägg den i kistan för personliga saker.

Sovaren utbrister efter en stund: Vad svarar han på det?! Nej jag har ingen klocka åt dig.

– Det finns inga mullvadar ombord, vi måste plantera in dem, så skatorna har något att äta. Det blir inte samma med död grävling. Grävlingar vill aldrig riktigt dö, de slutar aldrig riktigt skutta. *bong bong bong* säger det.
[paus]
– Jaha då får vi ro. Varför skulle du göra så där? Nå svara mig! Sitt inte bara där och bit på naglarna. man kan ju tro du är kanadensare. Du borde förstått man inte kan ha segel utan tak, då blir det inga barn gjorda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *